Wie ben ik

Bij Natte Neuzen Salon wordt u geholpen door mij, Chantal van Mullem. Van origine kom ik uit het Brabantse Eindhoven, maar sinds 2007 ben ik woonachtig in Olst.

Mijn passie lag altijd in de zorg, ik ben activiteitenbegeleidster bij ernstig meervoudig gehandicapte ouderen. Toen ik in 2015 mama mocht worden van een dochter veranderde mijn kijk op “werken” enorm. Het liefste wilde ik thuis zijn en zorgen voor mijn kind, en binnen een straal van 50 meter werken leek mij wel wat, lees thuis. Dus ben ik gaan onderzoeken welke mogelijkheden er waren om thuis te werken.

Ik had een zeer klein uitgevallen Maltezer genaamd Daisy, zij woonde sinds dat ze 1,5 jaar was bij mij en zij ging vrijwel overal mee naar toe. In 2013 kwam daar een Bull Terriër bij, genaamd Skye. Zij groeide op tot een vrij mooi exemplaar, en samen met de fokker besloten we in 2016 dat ze pups mocht krijgen. Uit het nest van 4 hebben we 1 bulletje gehouden, zij kreeg de naam Faya. In februari 2017 hebben we afscheid moeten nemen van Daisy, zij was toen 14 jaar en op, ze kon amper nog op haar pootjes staan. Sinds de komst van Skye was ik nog intensiever betrokken bij de opvoeding en verzorging van honden. Mijn interesse om meer met honden bezig te zijn groeide in vlot tempo. Ik wilde ook graag met mijn handen bezig zijn, zo ontstond het idee om mijn eigen trimsalon te starten aan huis.

Sinds april 2013 zijn we in de nieuwe wijk Zonnekamp Oost komen wonen. Aan onze woning zit een berging, en het was mogelijk deze met een paar aanpassingen om te toveren tot een mooie trimsalon aan huis. In oktober 2016 starte ik met de opleiding tot Honden Trimmer bij de Trimacademie. Tijdens de opleiding liep ik stage, hier leerde je in de praktijk het wassen, knippen en scheren. Ik starte 2 dagen per week bij Doggy Haarmode in Holten, en later ging ik naar Trimsalon A La Caro te Arnhem. Mijn diploma mocht ik in juni 2018 in ontvangst nemen. In februari 2018 hebben we de berging verbouwt tot trimsalon en de grote opening werd gepland op 17 maart 2018. Inmiddels heb ik al aardig wat natte neuzen mogen verwelkomen in de salon, en ik hoop van harte dat het er nog veel meer mogen worden.